Hossa op de Brammert

By on 06-09-2021 0 379 Views

2-10-21

De Brammert zal op 2 oktober as. worden omgetoverd tot een heuse Wiesn. Er zal een heus Volksfeest in Duitse sferen plaatsvinden. En dat op een wijze zoals dat alleen bij Schutterij Eendracht kan!

De Brammert zal in Tiroler stijl zijn aangekleed en er zal gezorgd worden voor een passende muzikale omlijsting. Inmiddels heeft DJ Het Geitje zijn medewerking toegezegd. Uiteraard zullen Schlagers en Volkstümliche Musik de boventoon voeren. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Vanwege het niet kunnen doorgaan van de afzonderlijke BBQ zal tijdens de Hossa worden gezorgd voor een breed assortiment aan eten, waaronder gegrilld vlees en – gelet op de Hossa – Schnitzels en Currywurst. 

Iedereen die onze schutterij een warm hart toedraagt is welkom. Dus ook niet-leden, familieleden, vrienden en bekenden. Liefst in Tiroler kledij! Aanvang is 15.00 uur. Entree is uiteraard gratis. Van 15.00 tot 16.00 uur is er bovendien gratis Kaffee und Kuchen. In de loop van de avond zal een prijs worden uitgereikt voor de mooist geklede Mädel en Junge.

Uiteraard dienen wij deze schuttersactiviteit geheel conform de op dat moment geldende regels te organiseren. Dit houdt in dat (vooralsnog) het kunnen overleggen van een coronatoegangsbewijs noodzakelijk is. Daarmee kan worden aangetoond dat sprake is van een volledige vaccinatie (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie), een herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld), ofwel een testbewijs (negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud). Ter plekke zullen daartoe de QR-codes van de Corona-app worden gescand. Ook verzoeken wij jullie een gezondheidscheck in te vullen en te ondertekenen. Deze treffen jullie bijgaand al aan. Wij verzoeken jullie deze (maximaal 4 uur voor aankomst) in te vullen en bij de toegangscontrole in te leveren.

Ein Prosit!